Onze producten en diensten


We zien iedere vraag als een nieuw maatwerktraject. Iedere situatie vraagt om een specifieke benadering en oplossing. Om een indruk te geven op welke manier we je van dienst kunnen, hebben we er een aantal op een rijtje gezet voor je. Uiteraard komen we graag, geheel vrijblijvend, bij je langs.

Placeholder

InfoSessie

Welke ontwikkelingen zijn er gaande en wat kan het onderwijs daar mee? Welk onderwijs past bij de school of streef je na? Hoe kan technologie daar een rol in spelen, hoe geef je dat vorm en welke techniek kies je?

Als je als school wilt veranderen dan komt er veel bij kijken en de juiste keuzes maken is geen sinecure. Dat begrijpen we omdat we er met enige regelmaat mee te maken hebben en omdat we ze zelf ook al eens hebben moeten maken.

Wil je snel up-to-date zijn zonder dat je direct met leveranciers van hard- en software aan tafel zit?

Neem contact op

VisieMatch

Welke educatieve technologie past bij de onderwijskundige visie van de school? Er is zo veel techniek beschikbaar en het is soms onduidelijk welke producten bij de school passen. Voordat je het weet zit je in een verkooptraject en moet je afgaan op de producten van de betreffende leverancier.

Wil je weten hoe je jouw visie op onderwijs kunt ondersteunen met technologie? Of heb je al vergevorderde plannen maar wil je een second opinion?

Neem contact op
Placeholder
Placeholder

Content co-creatie

Zonder goede inhoud geen goed onderwijs. Er zijn prachtige systemen verkrijgbaar maar zonder werkbaar lesmateriaal komt het gebruik ervan niet van de grond.

We kennen het maar al te goed. Vol enthousiasme gaat iedereen tijdens workshops aan de slag. Door het ontbreken van tijd blijft het goede werk vervolgens liggen en komt het nieuwe project niet van de grond. Dan zijn extra handen erg welkom.

In deze sessies gaan we samen aan de slag. De opbrengst; enthousiasme, kennis en nieuw lesmateriaal.

Neem contact op
Goed onderwijs begint met passie.
-NETIX-
Placeholder

21st century skills

Het is belangrijk dat leerlingen deze belangrijke vaardigheden meekrijgen, maar hoe zit het met docenten? Beschikken zij over deze ‘skills’?

Wil je weten hoe het zit met de vaardigheden van docenten en medewerkers? Is jouw school al klaar voor de toekomst?

Neem contact op

Privacy en veiligheid

Technologie brengt prachtige nieuwe mogelijkheden met zich mee. Zorg dat de privacy en veiligheid van medewerkers en leerlingen gewaarborgd blijft.

Wil je weten welke technologie veilig is en wat er van de school verwacht wordt?

Neem contact op
Placeholder
Placeholder

Communicatie & innovatie

Wanneer, wat en hoe communiceer je over onderwijsinnovatie? Met de juiste strategie en slim gebruik van technische hulpmiddelen informeer en betrek je je doelgroepen bij het veranderproces.

Wil je slim gebruik maken van bestaande middelen en alle betrokkenen inspireren en informeren?

Neem contact op